Registration Agreement

NORMES D’ÚS

Accepta, durant l’ús d'aquest fòrum, que no enviarà material que sigui fals, difamatori, inexacte, injuriós, vulgar, odiós, hostil, obscè, profà, sexualment orientat, amenaçant, invasiu de la intimitat d'una persona o material d’ús exclusiu de persones adultes. Ni tampoc material que violi algun dret internacional o llei federal dels Estats Units. També accepta no enviar material amb drets d'autor (copyright), llevat que en tingui el copyright o tingui per escrit el consentiment del propietari del material amb drets d'autor. També es prohibeixen en aquest fòrum materials que pugui ser spam, induar posts amb publicitat, anuncis, cartes, lletres de cadena, esquemes de piràmides i les corresponents sol·licituds.

Li notifiquem que és impossible per al personal o els propietaris d'aquest fòrum confirmar la validesa de correus. Si us plau, recordi's que no controlem activament els missatges enviats i, per tant, no ens podem fer responsables del seu contingut. No garantim la precisió, compleció o utilitat de cap informació presentada. Els missatges enviats expressen el punt de vista del seu autor, i no necessàriament els punts de vista d'aquest fòrum, els seus impulsors, moderadors o el propietari d'aquest fòrum.

Es demana a qualsevol usuari del fòrum que vegi un missatge enviat que pugui contravenir algun dels punts anteriors, que ho notifiqui a un administrador o moderador d'aquest fòrum immediatament. El personal i el propietari d'aquest fòrum es reserven el dret de treure contingut que no s’ajusti als criteris esmentats, dins d'un termini prudencial, si es decideix que aquella supressió és necessària. Aquest és un procés manual; per això pot ser que no es puguin treure o editar missatges particulars immediatament. Aquesta política s'aplicarà també a la informació de perfil del membre.

Vostè és l'únic responsable del contingut dels seus missatges enviats. Per això, accepta indemnitzar i no actuar contra els propietaris d'aquest fòrum, els llocs web relacionats amb aquest fòrum, el seu personal i les seves filials. Els propietaris d'aquest fòrum també es reserven el dret de revelar la seva identitat (o qualsevol altra informació relacionada amb aquest servei), en cas d'una queixa formal o demanda judicial que sorgeixi de qualsevol situació provocada per l’ús d’aquest fòrum.

Mentre s'inscriu, té dret a escollir el seu nom d'usuari. Recomanem que esculli un nom apropiat. Amb aquest compte d'usuari que està a punt de registrar, accepta que mai no compartirà la seva contrasenya amb una altra persona, excepte un administrador, per a la seva protecció i per raons de validació. També accepta que MAI no utilitzarà una altra personalitat sense explicar-ne la raó. Li recomanem que utilitzi una contrasenya complexa i única per al seu compte, per evitar-ne el robatori o violació.

Després que s'inscrigui i es connecti a aquest fòrum, podrà omplir un perfil detallat. És responsabilitat seva donar informació legal i apropiada. Qualsevol informació que el propietari del fòrum o personal administrador decideixi que és falsa o vulgar per naturalesa podrà ser exclosa, amb previ avís o sense. Podran ser instades les corresponents sancions legals.

Si us plau, pensi que, amb cada missatge, dóna informació de la seva adreça de correu i del seu IP. En el cas que un esdeveniment d’aquest fòrum necessiti ser prohibit, es podrà contactar amb el seu ISP. Això només passarà en cas d'una violació essencial d'aquest acord.

Finalment, fixi’s que el programa utilitza galetes (cookies), un arxiu de text que conté rastres d'informació (com el seu nom de l'usuari i contrasenya), a l'amagatall del seu navegador. Això NOMÉS s'utilitza per mantenir-lo registrat dins/fora del fòrum. El programari no recull o no envia cap altra forma d'informació al seu ordinador.


----------

COM FUNCIONARÀ AQUEST FÒRUM?
Us recordem algunes normes que us demanem que seguiu per participar en aquest Fòrum de lectura d’estiu:
1. Un cop us hi hàgiu registrat i hi entreu, doneu una mirada general a les diferents parts del Fòrum.
2. Feu una primera intervenció al capítol 1, a l’apartat QUÈ ET MOTIVA A PARTICIPAR EN AQUEST FÒRUM?
3. Baixeu-vos el pdf Leadership for 21st Century Learning, que trobareu a l’apartat BENVINGUDA. També el podeu trobar a l’apartat LECTURES, però aquí només hi és com a lectura en xarxa.
4. El debat seguirà el calendari següent:
•   Setmana del 14 al 20 de juliol: Presentació i expectatives.
•   Setmana del 21 al 27 de juliol: Debat sobre el capítol 1 (ps. 13-58)
•   Setmana del 28 de juliol al 3 d’agost: Debat sobre el capítol 2 (ps. 59-82)
•   Setmana de 4 al 10 d’agost: Debat sobre el capítol 3 (ps. 83-106)
•   Setmana de l’11 al 17 d’agost: Debat sobre el capítol 4 (ps. 107-134)
•   Setmana de 18 al 24 d’agost: Debat sobre els capítols 5 i 6 (ps. 135-204)
•   Setmana de 25 al 31 d’agost: Conclusions i cloenda del debat
5. Hi haurà una moderadora general, Roser Salavert, per a tots els capítols. I un/a comoderador/a per a cada un dels diferents capítols. Tanmateix, els membres de l’equip impulsor intervindrem també com un participant més en el Fòrum.
6. En cada capítol, és recomanable fer intervencions breus a cada un dels tema que vagin sorgint, més que no pas intervencions llargues incloent-hi diversos temes.
7.  Les intervencions haurien de ser per comentar, exemplificar, contrastar, matisar..., les afirmacions que pugueu llegir al text o capítol a debat de cada setmana. Però també per replicar intervencions anteriors, ja que demostren una voluntat de diàleg sobre un mateix tema o fil del debat.
8. Per raons de seguretat, les intervencions seran publicades un cop els administradors les hàgim llegides. Per tant, és possible que trigueu una estona a veure-les. Mirarem de ser tan àgils com puguem.
9. Podeu convidar altres persones interessades en el debat (mestres, professors/es, pares i mares, estudiants...) a participar-hi: tant a tot el debat, com sobre un determinat tema. Convindria, però, que tothom es cenyís al tema que s’estigui tractant cada setmana.
10. Us agraïm, a l’avançada, la vostra participació, així com la invitació a altres persones per participar en aquest Fòrum d’estiu. Estem segurs que amb el debat i el contrast d’opinions i d’experiències aprendrem molt sobre aquest tema i augmentarem el coneixement conjunt de tots els participants.

MOLTES GRÀCIES I ENDAVANT AMB EL DEBAT!!!!